Testimoniale

Categorii testimoniale

Testimoniale elevi

Andrei A.

Consider ca Oxford Test of English are nenumarate avantaje, mai ales ca nu este niciun examinator in fata ta la niciun modul, astfel ca poti parcurge toate modulele relaxat. La partea de Reading cred ca este necesar maximum de atentie, pentru a lua punctajul dorit.

Cristina P.

Am avut nevoie de un certificat de limba engleza pentru a ma asigura ca am certificatul de competente lingvistice la final de an, pentru bacalaureat. Am avut emotii mari, dar faptul ca nu au fost examinatori, ci doar persoanele care ne-au supravegheat, m-a ajutat foarte mult. Am obtinut punctajul de care aveam nevoie, iar acum ma pregatesc linistita pentru materiile de care am nevoie la bac.

Maria F.

A fost o experienta foarte placuta. Modulele au fost destul de usoare si chiar il recomand celor care doresc sa mearga mai departe cu limba Engleza. Nu au existat parti ale testului care sa nu imi placa in afara de partea de Speaking, dar asta nu pentru ca ar fi fost ceva in neregula cu el ci din cauza ca eu sunt o persoana destul de timida si am probleme adresandu-ma public atunci cand stiu ca sunt si alte persoane in jur. Totul a fost OK.

Daciana O.

Testul Oxford nu este foarte dificil, dar este nevoie de multa atentie. Nu necesita foarte mult timp de pregatire, ceea ce este in avantajul elevilor, deoarece din cauza temelor, care pot fi destul de multe uneori, nu prea mai este timp si pentru invatat la alte materii. Recomand testul Oxford deoarece poate fi folositor la admiterea in cadrul liceului pentru care optati si nici nu este foarte dificil ca structura.

Alexandru B.

Dupa parerea mea examenul a fost interesant si destul de usor. Cea mai grea parte mi s-a parut partea de Reading.

Testimoniale parinti

Testimoniale profesori

Testimoniale video

approved test centre